Brendiranje izloga

Promo Print / Brendiranje izloga

Brendiranje izloga, enterijera i eksterijera – namena

Brendiranje objekata je idealan način isticanja vašeg poslovnog prostora. Zbog raznovrsnosti materijala i savremenih tehnologija možemo odgovoriti na svaki vaš zahtev, bilo da je spoljašnje ili unutrašnje brendiranje. U cilju kompletnog ili parcijalnog brendiranja enterijera i eksterijera nudimo Vam širok asortiman usluga i materijala.

Parcionalni ispis ili brendiran ceo izlog će predstavljati odličan reklamni pano koji će vam pomoći da predstavite vaš brend, proizvod ili uslugu širokom krugu vaših potencijalnih klijenata.

Brendiranje izloga - preporučeni materijali

PVC folije (neprovidne i providne) folije, samolpljive, mat ili sjajne, koriste se za oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, zidova, metalnih površina… Lepljenje ove folije izlog čini u potpunosti ili delimično neprovidnim, u zavisnosti od odnosa površine folije i staklene površine izloga.

One Way Vision ili perforirana (rupičasta folija).
Koristi se isključivo za brendiranje izloga odnosno staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata kao zadnje staklo na automobilima, pikap-ovima ili kombijima.

Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada.
Koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Svoju primenu nalazi na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takodje, ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.

PVC cerada, sa nitnama za privezivanje se uglavnom koristi za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike. Reklama na ceradi je jasna i vidljiva sa velike udaljenosti, pa samim tim i pogodna za različite namene: privremene znakove, najave i događaja. Može se koristiti unutar prodajnih prostora, na sajmovima i dr. Cerade su veoma praktične za spoljnu i za unutrašnju upotrebu i, pre svega, to je materijal koji je poznat po svojoj čvrstini, koji se teško haba i cepa i otpororan je na sve vremenske prilike. Sa obzirom na to da se cirada porubljuje i seče, dimenzije su neograničene.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i izradu različitih metalnih konstrukcija za postavku Banera ili Meš platna.

Imate pitanje?

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

7 + 11 =

Prijavite se na naš newsletter

I budite u toku sa mesečnim akcijama i promocijama