Visinske montaže

Promo Print / Visinske montaže

Visinske montaže – namena

Montaže na visini podrazumevaju montaže reklamnih površina na visinama preko 3m najčešće na fasadama, bilbordima, ogradama.. Naši profesionalno obučeni alpinisti pri radu na visini koriste skele, korpe, sajle, kanape i na teren izlaze sa svim potrebnim materijalom za postavljanje visinskih reklama na željeno mesto. Našim poslovanjem nastojimo da u svakom pojedinačnom procesu ispunimo sve najviše standarde, jer nam je cilj da istaknemo vas, vaš stil i profesionalnost.

Visinske montaže - preporučeni materijali

Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada
Koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Svoju primenu nalazi na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takodje, ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.

PVC cerada, sa nitnama za privezivanje se uglavnom koristi za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike. Reklama na ciradi je jasna i vidljiva sa velike udaljenosti, pa samim tim i pogodna za različite namene: privremene znakove, najave i događaja. Može se koristiti unutar prodajnih prostora, na sajmovima i dr. Cirade su veoma praktične za spoljnu i za unutrašnju upotrebu i, pre svega, to je materijal koji je poznat po svojoj čvrstini, koji se teško haba i cepa i otpororan je na sve vremenske prilike. Sa obzirom na to da se cirada porubljuje i seče, dimenzije su neograničene.

Imate pitanje?

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

6 + 1 =

Prijavite se na naš newsletter

I budite u toku sa mesečnim akcijama i promocijama