Brendiranje vozila – Autografika

Promo Print / Brendiranje vozila

Brendiranja vozila – namena

Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge. Firmino vozilo je ceo dan u pokretu i kao takav predstavlja moblinu reklamu koja je vidljiva za najširi deo populacije. Na taj način se približavate klijentima i pojačavate prisustvo Vaše kompanije na tržištu.

Pored parcialnog i kompletnog brendiranja automobila, kombija i autobusa, imali smo priliku da brendiramo i hilihopter za potrebe snimanja filma. Al kako je ceo taj put i montaža bila prava avantura, moraćemo za detaljniji opis da otvorimo novu karticu.

Brendiranje vozila - preporučeni materijali

Cast folija se koristi za izradu auto grafike, pogodna je i za primenu na neravnim i ulegnutim površinama kao i na aplikacijama od kojih se očekuje duži rok trajanja.
Bitna odlika cast folija je u tome što štiti primarnu boju automobila od fizičkih oštećenja i ne skida boju i sjaj nakon odlepljivanja.

Polimer folija se koristi za izradu auto grafike, sjajno beli prilagodljiv polimer, sa trajnim mikro teksturnim lepkom bez mehurića, dizajniran za umereno konveksne i zakrivljene površine.

Livena pvc cut folija
Izuzetna dugotrajnost i dimenziona stabilnost i na zakrivljenim površinama i udubljenjima. Iako preporučena za delimično prelepljivanje vozila, zbog odličnih karakteristika i stabilnosti kod nas je mnogi koriste i za kompletno prelepljivanje vozila.

Imate pitanje?

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

12 + 13 =

Prijavite se na naš newsletter

I budite u toku sa mesečnim akcijama i promocijama